Kärleksveckan 2019

Kärleksveckan äger rum 30 mars - 7 april

Årets tema:

VILLKORSLÖS KÄRLEK -
en källa till livskraft

Du är bra som du är. Kärleken är lika stor som du. Du visar kärlek till mig, som jag visar kärlek till dig. Jag önskar att alla kunde vara vänner, som du och jag. Alla får vara som de är.Ingen ska känna sig utanför.

Viggo, klass 4, Fria Intermiliaskolan 2017
Vi kan alla tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för oss alla och den kan dessutom bli en viktig del i FREDSARBETET inte bara här i Motala kommun.

Några citat:

”Våra världar möts och livet vidgas. Färger flyter över i varann och ger nya färger glimtar av oändlighet som att stå vid havet och se dagen födas fräsch och ny.”

(dikt av Margareta Melin)

”När vi visar kärlek i handling, det är då den blir till. Det är då den växer och smittar av sig. Det är då vi gör världen lite mänskligare, lite varmare och lite närmare, lite tryggare, lite vänligare och lite större.”

(tankar av Carolina Gårdheim, Kreativ insikt)

Alla, barn, ungdomar och vuxna, företag, föreningar, kyrkor, media och myndigheter kan tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för alla invånare i Motala kommun. Var med Du också!