Kärleksveckan 2018

Årets tema:

”ATT VARA I NÅGONS VARMA TANKE”

"Varma tankar om varann’ kan lära oss att se att världen kan förändras om var och en kan ge av omtanke och kärlek långt mera än idag.

Då skulle livets värde i varje andetag ge jorden kärleksnäring åt alla och envar, där ingen ondska föddes och inga krig fanns kvar.

Jag tror att vi är många som faktiskt tänker så, och tankens kraft är större än vi ens kan förstå.
"

Thorvald Jangvik

Kärleksveckan 2018 ägde rum 17 – 25 mars och invigdes den 17 marsKärleksveckans program

Affisch - Välkommen till Kärleksveckan 2018

Vi kan alla tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för oss alla och den kan dessutom bli en viktig del i FREDSARBETET inte bara här i Motala kommun.

Några citat:

”Våra världar möts och livet vidgas. Färger flyter över i varann och ger nya färger glimtar av oändlighet som att stå vid havet och se dagen födas fräsch och ny.”

(dikt av Margareta Melin)

”När vi visar kärlek i handling, det är då den blir till. Det är då den växer och smittar av sig. Det är då vi gör världen lite mänskligare, lite varmare och lite närmare, lite tryggare, lite vänligare och lite större.”

(tankar av Carolina Gårdheim, Kreativ insikt)

Alla: barn, ungdomar och vuxna, företag, föreningar, kyrkor, media och myndigheter kan tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för alla invånare i Motala kommun. Var med du också!