Aktuellt

Kärleksveckan 2017

2017 års tema var:

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN

20-årsjubileum

KÄRLEKEN är en LEVANDE och LIVGIVANDE KRAFT som kan uttryckas på många olika sätt. Vi kan komplettera, stödja och uppmuntra varandra med våra olika gåvor, ha ett medkännande hjärta och tillsammans skapa en RIK och KÄRLEKSFULL VÄRLD.

Kärleksveckan 2017, 20 års jubileum, ägde rum mellan 25 mars - 1 april

Vi kan alla tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för oss alla och den kan dessutom bli en viktig del i FREDSARBETET inte bara här i Motala kommun.

Några citat:

”Våra världar möts och livet vidgas. Färger flyter över i varann och ger nya färger glimtar av oändlighet som att stå vid havet och se dagen födas fräsch och ny.”
(dikt av Margareta Melin)

”När vi visar kärlek i handling, det är då den blir till. Det är då den växer och smittar av sig. Det är då vi gör världen lite mänskligare, lite varmare och lite närmare, lite tryggare, lite vänligare och lite större.”
(tankar av Carolina Gårdheim, Kreativ insikt)

Alla: barn, ungdomar och vuxna, företag, föreningar, kyrkor, media och myndigheter kan tillsammans göra Kärleksveckan till en fantastisk manifestation av bestående värde för alla invånare i Motala kommun. Var med du också!